Sunday, 20 August 2017

MESTIKA AZ-ZAKIRIN

 

Mestika di atas adalah pemberian daripada seorang ketua di dalam satu jemaah berbangsa jin Islam yang bernama Muhammad Solehin. Menurut sejarah beliau, sebelum ni beliau tiada nama dan bukan beragama Islam serta pernah tinggal di dalam tubuh manusia. Sehinggalah suatu hari, beliau bertemu dengan seorang perawat Islam dan telah didedahkan tentang agama Islam...pendek cerita, beliau tertarik dengan Islam dan berkeinginan memeluk Islam. Akhirnya, beliau di Islamkan oleh perawat tersebut dan dipindahkan dari tubuh manusia yang pernah diduduki ke kawasan persekitaran Surau Az-Zakirin, iaitu sebuah surau sebagai pusat pengajian tasawuf di mana Admin juga belajar di situ. Beliau sangat aktif dalam beragama, sering mengikuti majlis Zikrullah dan kelas pengajian tasawuf di surau tersebut sehingga ke hari ini...sehinggakan beliau menjadi ketua dari para jemaah jin Islam di kawasan tersebut.

Alhamdulillah, setiap kali Admin ke sana, kerap juga dapat bertemu dengannya dan bersuaikenal dengan para jemaahnya. Di akhir perbualan kami, bait kata-katanya menyentuh perasaan Admin iaitu," Ana pada asalnya adalah bukan Islam. Melalui taufik dan hidayah ALLAH, Ana ditarik memeluk Islam dan inilah agama yang benar sebenar-benarnya dianuti. Alangkah ruginya manusia yang dilahirkan dalam Islam, namun tidak benar-benar menjiwai Islam, Iman dan Ihsan sehinggakan rasa sudah cukup dengan hanya bernama Islam pada lahirnya sahaja."


Alhamdulillah, melalui pengalaman Admin memakainya sebagai cincin dijari, di antara manfaat gelombang tenaga mistiknya;

Memudahkan proses perjalanan astral

Tidak mampu dilihat oleh orang yang mempunyai aura kegelapan (zulmah), dalam istilah melayunya orang yang mengalami gangguan saka, jin kafir dan sihir.

Medium 'Booster' dan menstabilkan tenaga rohaniah

Penenang dan mudah fokus

Penyejuk bathiniah

...Dan banyak lagi dari asbab serapan tenaga zikrullah yang infiniti Kod : M-AZZAKIRIN-20817

MAHAR : RM 2000

No comments:

Post a Comment