Saturday, 16 September 2017

KRISTAL KOLAM SUFI


Dari perspektif sains metafizik, apabila seseorang itu memakai kristal, geliga, permata dan sebagainya, frekuensi pada item itu akan bersatu dengan tenaga atau aura yang ada pada si pemakai. Tenaga pada item berkenaan bergetar mengikut jenis dan warnanya yang akan menumpu pada pusat tenaga (chakra) tertentu pada tubuh si pemakai, seterusnya ia bertindak mengharmonikan dan menjana sistem tenaga (bioenergy) tubuh seseorang.

Dalam arena mistik, sesuatu item diaktifkan menggunakan teknik-teknik tertentu mengikut keilmuan dan kefahaman masing-masing, di mana getaran dan gelombang cahayanya dilipatgandakan ke tahap arus tenaga yang kuat dan memberikan impak hebat dan berbeza kepada si pemakai. Orang yang biasa menggunakan kristal sebagai aksesori diri mengakui setiap jenis item yang berlainan memberi suasana dan tenaga yang berbeza setiap kali ia digunakan.

Item di atas adalah sejenis kristal dalam bentuk asli yang belum di canai...diliputi gelombang cahaya yang mampu membantu dalam beberapa fungsi iaitu:

Penyembuhan penyakit ringan seperti demam panas

Penstabil dan Penguat 7 chakra tenaga dalam

Pelembut lidah dalam pembacaan Al-Quran

Penguat daya ingatan bagi yang nak menghafal Al-Quran

Pengaktif kasyaf

Jika nak lebih mantap lagi, rendamkan ia di dalam air mawar dan di minum setiap hari atau dibuat air mandian bagi yang mengalami masalah berat.


Kod : RAW KRISTAL
Kuantiti : 10 Biji
Saiz : Ukuran duit syiling 10 sen

MAHAR : RM 150


Jika nak tebus sebiji-sebiji pun boleh dengan nilai mahar RM 40 sebiji.
No comments:

Post a Comment