Monday, 11 September 2017

LAPIS LAZULIAlhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi sebagai Pencipta Mutlak...dan terima kasih kepada Laksamana Luhaif yang sudi memberi sebiji permata yang besar manfaatnya kepada manusia.

Secara umumnya dari sudut pandangan sains, Lapis Lazuli sangat berkesan dalam menarik atau menyerap toksin dalam badan. Apabila dibuat cincin, harus menyentuh kulit agar mendapat kesan yang lebih baik. Perlu diketahui, pemakainya akan sentiasa kehausan lantaran berlakunya proses pembuangan toksin dari tubuh dan toksin yang diserap akan menjadi bintik keemasan dipermukaannya. Sebenarnya Lapis Lazuli juga adalah salah satu daripada 11 permata yang mampu membantu untuk kasyaf...ini fakta sains, bukan mistik. Jika difikirkan secara logik, memang betullah ia mampu membantu kasyaf sebab segala toksin yang menyumbat dari saluran cakra manusia ditarik oleh sistem semulajadi bagi sebiji permata yang bernama Lapis Lazuli...apabila tiada sumbatan pada saluran aliran cakra, maka bukan sahaja kasyaf, malah tenaga dalam juga berjalan lancar sehingga mampu menguatkan kundalini seseorang.

Geliga ini juga mampu membantu menyerlahkan kewibawaan, penakluk jiwa, pemukau sukma dan memperolehi pengaruh.Kod: LL-11917

MAHAR : RM 100
No comments:

Post a Comment