Wednesday, 4 October 2017

DELIMA RETAK 1000 (SOLD)Delima Retak Seribu...item sintetik...namun boleh tahan sebab ramai peminatnya...maaf la ye, fahaman Admin agak berbeza sedikit tentang item sintetik...ada yang cakap, ia tiada sebarang kegunaan atau kelebihan alami walau sedikit pun...ada juga yang berpendapat bahawa item sintetik hanya mempunyai kelebihan dari jin sahaja...bagi Admin pula, ia bergantung kepada diri kita sendiri atau pemakai item sintetik tersebut. Sekiranya si pemakai seorang yang Wara', 'Alim, Ahli Zikrullah dan sebagainya...maka segala sesuatu yang dipakai olehnya akan bangkit suatu keberkahan padanya...maksudnya ia akan terisi oleh cahaya amalannya, cahaya istiqomahnya, cahaya kesyuhudannya, cahaya Tauhidnya kepada ALLAH AZZA WA JALLA.

Bagi orang yang hitam hatinya, penuh hasad dengki dan tamak sifatnya serta memiliki sifat-sifat mazmumah pada dirinya, segala sesuatu yang dipakai olehnya akan terisi dengan suatu kemudharatan, sebagai contoh adanya unsur-unsur syaitoniah atau negatif pada barangan tersebut.

Pendek cerita, apa-apa pun...putih atau hitam...positif atau negatif...segalanya berpunca dari hati. Baik hatinya, maka baiklah seluruhnya....buruk hatinya, maka buruklah seluruhnya. Hal ni dah termaktub dalam hadis sohih kan?...

Item ini telah ditapakan dalam air mawar bagi kegunaan:

Pengasihan dan Pelaris


Kod : D5-SIN

MAHAR : RM 666 comments: