Saturday, 14 October 2017

PROGRAM GELIGA ROHANIAHAssalammu'alaikum Warahmatullahi Wabarokatuh

Pertama-tamanya Admin memohon maaf kerana pada hari ini tiada item yang dipaparkan untuk beri laluan kepada laman ini. Di sini, pihak Al-Jauhar.com ingin melancarkan satu program percubaan bagi memperolehi GELIGA ROHANIAH.

Dalam versi Al-Jauhar.com, Geliga Rohaniah adalah suatu program ritual atau proses permohonan geliga melalui nama pemohon berdasarkan tahap rohaniah Penama/Pemohon. Setiap geliga yang bakal diperolehi adalah berfungsi sebagai penguat kerohanian Penama/Pemohon, di samping sebagai suatu ikhtiar penyelesaian permasalahan bagi Penama/Pemohon. Untuk makluman, proses ini akan dilakukan oleh Admin dengan usahasama dari seorang rakan mistik yang turut bersama-sama menjayakan program ini. Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba, berikut adalah syarat-syaratnya:

1. Kadar upah permohonan adalah RM100 bagi satu nama dan tambahan kos pos bernilai RM 7 bagi Semenanjung Malaysia atau RM 10 bagi Sabah dan Sarawak. Bermakna, jumlah pembayaran bagi satu nama adalah seperti berikut:

RM 107 per nama bagi pemohon dari Semenanjung Malaysia

RM 110 per nama bagi pemohon dari Sabah / Sarawak

2. Pemohon harus memberi nama penuh bin/binti nama ayah / ibu ke talian 016-6336367 (Whatsapp @ SMS). Perlu diingatkan di sini bahawa, sekiranya pemohon ingin membuat permohonan melalui namanya berbinkan nama ayah dan ibu dalam satu masa, contohnya Muhammad Bin Adam dan Muhammad Bin Hawa, maka ia dikira 2 nama dengan kadar 2 upah iaitu seperti berikut:

Contoh:

Muhammad Bin Adam (Nama Bapa) - RM 100

Muhammad Bin Hawa (Nama Ibu) - RM 100

Jumlah Upah - RM 200 + Kos Pos RM 7 (Semenanjung Malaysia) / RM 10 (Sabah dan Sarawak)


3. Tempoh permohonan bagi setiap nama adalah selama 7 hari. Ini adalah tempoh maksima memandangkan proses Geliga Rohaniah bukanlah mudah kerana ia memerlukan tenaga dalaman yang sangat besar untuk menjayakannya. Oleh itu, setiap pemohon harus bersabar dan menunggu selama 7 hari selepas permohonan dibuat.

4. Sekiranya Penama/Pemohon berjaya memperolehi Geliga Rohaniah, maka Admin akan memaklumkan kepadanya dan melakukan proses penghantaran ke alamat yang diberikan. Bagi Penama/Pemohon yang gagal memperolehi Geliga Rohaniah, maka kadar upah akan dikembalikan.

5. Berkenaan dengan Geliga Rohaniah yang bakal diperolehi oleh Penama/Pemohon, pihak Kami hanya bantu menjalankan ritual permohonan berdasarkan nama sahaja...selebihnya Kami tidak tahu berkenaan kelebihannya. So, jangan tanya ini untuk apa...itu untuk apa...sebab Kami tidak diberitahu apa-apa berkenaan hal tersebut. Cuma yang boleh Kami sampaikan adalah setiap Geliga Rohaniah ada manfaatnya kepada Penama/Pemohon bagi membantu menambahbaikkan kerohanian dan menyelesaikan permasalahan yang dilalui oleh Penama/Pemohon. Oleh itu, Kami tidak tahu apa-apa berkaitan permasalahan yang Penama/Pemohon sedang hadapi...hanya tuan empunya nama sahaja yang tahu.

6. Pihak Kami hanya menerima permohonan bagi mendapatkan Geliga Rohaniah melalui nama yang diberikan sahaja. Pihak Kami tidak melayan permohonan nombor ekor ataupun item-item khusus tertentu seperti merah delima, item kebal umum dan sebagainya. Maksudnya di sini adalah, Kami tidak melayan permintaan untuk mendapatkan item khusus, contohnya," Boleh tak kalau saya nak membuat permohonan Merah Delima yang mampu memerahkan 40 botol air?"...atau ,"Boleh tak saya nak geliga lipan tembus pandang?"...JAWAPANNYA TAK BOLEH sebab Kami hanya diamanahkan untuk membantu mendapatkan Geliga Rohaniah melalui nama Pemohon sahaja...tidak lebih dari itu.

7. Sekiranya masih kurang jelas dengan penjelasan di atas, boleh hubungi Admin di talian 016-6336367 (Call, Whatsapp atau SMS).


Syarat-syarat di atas akan dikemaskini dari semasa ke semasa berikutan ini adalah kali pertama pihak Al-Jauhar.com melakukan Program Geliga Rohaniah. Sekiranya mendapat sambutan yang positif, maka Kami akan meneruskan program ini di masa akan datang.

Program Geliga Rohaniah telah dibuka sekarang. Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba, boleh lakukan pembayaran ke akaun di bawah:

MAYBANK : 5050 5553 8802
(MOHD NAZRI BIN HARRIS)

BSN : 04102-41-00010246-4
(MOHD NAZRI BIN HARRIS)

CIMB : 7620809633
(MOHD NAZRI BIN HARRIS)


Kemudian, hantarkan maklumat pembayaran dan nama pemohon beserta maklumat penghantaran ke talian 016-6336367


Harap Maklum. Terima Kasih.
7 comments:

 1. Ayah lama dah tak nampak ayah di gb Rindu nak Tgk Ayah grab item hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah moh le kita ke sini.. Hahaha mana ada yang power yang ada khasiat kita sapu Ayah hahaha

   Delete
  2. Insyaallah tuan...kadang2 kita pun rasa serik juga..lumrah manusia..mudah lupa..dan kita terus di lupakan..

   Delete
 2. Salam wbt tok
  Permohonan program geliga rohaniah INI masih terbuka lagi ke tok.
  Terima kasih.

  Lee99

  ReplyDelete