Thursday, 14 December 2017

GELIGA BERTAPDulu dah pernah dapat sekali...seingat Admin setahun yang lepas...item rare memang mcmtu le, dapat sebiji-sebiji je...itupun kena tunggu bertahun-tahun. Sebelum ni sifatnya lebih kepada hitam, kali ni lebih kepada hijau. Ia bersifat hidup iaitu jika dipakai hari-hari akan menjadi hitam keseluruhannya.

INI ITEM SUPER DUPER RARE !!!

Diperolehi melalui gerbang ghoib Kerajaan Lubuk Naga, mampu dijadikan ibu minyak bagi yang arif menghasilkannya. Item di atas bukan main susah nak diambil gambarnya, puas dipujuk-pujuk agar diberi izin...kalau tak diizinkannya, asyik kabur je memanjang...akhirnya diberi juga,...Alhamdulillah.

Memandangkan di dalam gambar ia tak begitu jelas, di celahan rerambut itu berkilauan kuning keemasan, agak kurang aura tarikannya sebab aura geliga ini bersifat penolak...iaitu menolak sebarang aura dari unsur-unsur negatif. Fungsinya lebih kepada penghadang sihir, pendinding diri dari serangan sihir dan gangguan jin kafir, juga dikatakan memiliki nur alamiah sebagai kebal darurat...minta maaf, yang ni Admin belum uji lagi.

Bagi yang pandai mengolahkannya, boleh menghasilkan minyak urut beserta pemusnah, penyembuh dan pendinding dari masalah yang melibatkan sihir...dengan cara di rendamkan ke dalam minyak kelapa hijau dan ditapakan selama tujuh hari.

AMARAN !!! ITEM INI HARUS DIMILIKI OLEH INDIVIDU YANG MENJAGA SOLATNYA DAN IMANNYA KERANA DIKHUATIRI IA MAMPU MENJADI SAKA PADA ORANG YANG LANGGAR PERINTAH ALLAH.Kod : G-BERTAP

MAHAR : RM 1000

PROMO CUTI SEKOLAH : RM 300
2 comments: